Motorne testere | Kosačice | Rajderi | Jonsered | Beograd | Srbija


MOTORNE TESTERE | MOTORNE KOSE | KOSAČICE | JONSERED

TESTERE ZA POVREMENO OBARANJE, OREZIVANJE I SEČENJE DRVETA ZA OGREV
1954. godine, Jonsered je napravio prototip današnje savremene motorne testere, kada je predstavio prvi svetski lagani model za jednog čoveka. Godinu dana kasnije, predstavljena je prva testera za čišćenje šume.
Jonsered ima sopstvene stručnjake za razvoj proizvoda i niz patentiranih dizajna. Proizvodnja se odvija u 20 fabrika u 10 država, uključujući Švedsku, Norvešku i S.A.D. Marketing obavljaju kompanije i agenti u 30 država. Broj dilera je približno 5300.OSTALI TIPOVI MOTORNIH TESTERA KOJE PRODAJEMO
Husqvarna motorne testere »»
McCulloch motorne testere »»
Partner motorne testere »»
Flymo motorne testere »»


Slika
»»

JONSERED CS 2121 el
Povremena upotreba / drvo za ogev: Model motorne testera za kućevlasnike.Slika
»»

JONSERED CS 2171
Profesionalna testera koja ima sve - snažno ubrzanje i savršen odnos snage i težine koji joj daje prednost u odnosu na ostale motorne testere iz klase. Turbo vazdušno čišćenje, smanjenje vibracija čeličnim oprugama i dekompresioni ventil za lako pokretanje.

Slika
»»

JONSERED CS 2172
Profesionalna testera koja ima sve - munjevito ubrzanje i odnos snage i težine koji sve pobeđuje. Clean Power tehnologija motora smanjuje potrošnju goriva do 20% i emisiju izduvnih gasova do 75%. Opremljena sa Turbo air čišćenjem, efektnim ublažavanjem vibracija i Spin Start-om.

Slika
»»

JONSERED CS 2152
Prava profesionalna testera u klasi od 50 cm3 sa velikim ubrzanjem i agresivnim karakterom. To, u kombinaciji sa jedinstvenim odnosom snage i težine, čini testeru neuporedivom za efikasno okresivanje.

Slika
»»

JONSERED CS 2166
Za profesionalnu upotrebu u šumarstvu: Profesionalni modeli motornih testera. Održive i pouzdane motorne testere sa snažnim motorima, ubrzanjem i jakim zakretnim momentom. Ergonomski oblikovane za svakodnevnu upotrebu.

Slika
»»

JONSERED CS 2188
Snažna Jonsered profesionalna testera namenjena obaranju i sečenju velikih stabala i tvrdih tipova drveta. Opremljena turbo pročišćivačem vazduha, ventilom za dekompresiju, bočnim zatezačem lanca, i zaštitom od vibracija sa čeličnim oprugama.

Slika
»»

JONSERED CS 2238
Motorna testera za domaćine namenjena za sečenje drva za potpalu, orezivanje i obaranje manjeg drveća u bašti. Naš patentirani Clean Power motor je snažan i ekološki prihvatljiv. Testerom se lako rukuje.

Slika
»»

JONSERED CS 2240
Nova, lagana i svestrana testera unapređena u smislu lakšeg rukovanja, održavanja i startovanja. Testera je opremljena Clean Power motorom. To je motor sa smanjenom emisijom izduvnih gasova, manjom potrošnjom goriva i povećanim obrtnim momentom u većem opsegu obrtaja u minuti.

Slika
»»

JONSERED CS 2245 S
Nova motorna testera sa Clean Power motorom. Misli se na motor sa nižom emisijom izduvnih gasova, manjom potrošnjom goriva i visokim obrtnim momentom na niskom nivou obrtaja. Funkcije kao Spin Start, vazdušno čišćenje i stop prekidač na jedan dodir.

Slika
»»

JONSERED CS 2250 S
Nova svestrana testera sa Clean Power motorom. To je motor sa smanjenom emisijom izduvnih gasova, manjom potrošnjom goriva i povećanim obrtnim momentom u većem opsegu obrtaja u minuti. Funkcije: Spin Start, pumpica goriva i kombinovani čok/stop prekidač.

Slika
»»

JONSERED CS 2258
Za profesionalnu upotrebu u šumarstvu. Održive i pouzdane motorne testere sa snažnim motorima, ubrzanjem i jakim zakretnim momentom. Ergonomski oblikovane za svakodnevnu upotrebu.

Slika
»»

JONSERED BC 2128
Motorna kosa za povremene korisnike sa veoma lakim startovanjem. Isporučuje se zajedno sa ergonomskim uprtačima, nožem za travu i trimi glavom.

Slika
»»

JONSERED CC 2126
Jonsered CC 2036 dolazi u kompletu sa trimi glavom, nožem za travu i cirkularnim nožem. Poseduje optimalnu ergonomiju, performanse i efikasnost za duge radne intervale.

Slika
»»

JONSERED CC 2235
Jonsered CC2235 ide u kompletu sa trimi glavom, nožem za travu i cirkularnim nožem. Fleksibilnost je čini idealnim izborom za ljude koji zahtevaju ove pogodnosti u jednom paketu. Jak Clean Power motor sa visokim obrtnim momentom na niskom nivou obrtaja.

Slika
»»

JONSERED CC 2245
Jonsered CC2245 ide u kompletu sa trimi glavom, nožem za travu i cirkularnim nožem. Fleksibilnost je čini idealnim izborom za ljude koji zahtevaju ove pogodnosti u jednom paketu. Opremljena optimalnom ergonomijom, performansama i efikasnošću tokom dugih radnih smena.

ADRESA
VALHALL d.o.o.
Banovačka 60, 22300 Stara Pazova, Srbija
TELEFON/FAKS:
+381 22 36 63 00
+381 22 36 63 38
Design & SEO by Studio 77Copyright © 2014 by Husqvarna Motorne Testere