Motorne testere | Kosačice | Kultivatori | Husqvarna | Beograd | Srbija


MOTOKULTIVATORI | HUSQVARNA

HUSQVARNA MOTORNI KULTIVATORI
Motorni kultivatori Husqvarna omogućavaju kopanje bez motike. U zavisnosti od veličine vaše bašte, s vremena na vreme morate obraditi vaše zemljište kako bi osigurali lakši rast biljaka. Posao sa našim motornim kultivatorima završava se sa najmanje sa minimalnim naporom. svrstavaju se u red najboljih motornih testera na svetu.
Karakteristike motornih kultivatora iz programa Husqvarna su
:
1. Snažan motor
Snažan i lagan motor za startovanje predstavlja osnovnu karakteristiku motornih kultivatora Husqvarna. Motori su laki za startovanje, a u zavisnosti od vremena postoje uređaju koji za osnovni pogon koriste gorivo ili bateriju. Naši motorni kultivatori imaju i odličnu brzinu za hod unazad i mnoštvo dodatne opreme. Husqvarna je i kreator prvog motornog kultivatora na baterije.

2. Izdržljivost
Svi motorni kultivatori Husqvarna su dizajnirani za obavljanje napornih poslova, a njihog motor i prenos napravljeni su za intenzivan dugogodišnji rad. Sve ugrađene komponente motokultivatora su vrhunskog kvaliteta i omogućavaju vrhunsku izdržljivost. Svi motori koji koriste gorivo za pogon opremljeni su izdržljivim Briggs & Stratton ili Robin Subaru motorima.
Slika
»»

MOTOKULTIVATOR TF 334
Kultivator jednostavan za upotrebu sa svim osnovnim funkcijama. Snažan i pouzdan Subaru motor i mogućnost hoda unazad olakšavaju rad. Dvostepeno kućište menjača sa mogućnošću podmazivanja za duži radni vek uređaja. Štitnici i podesive ručke kao standard.

ADRESA
VALHALL d.o.o.
Banovačka 60, 22300 Stara Pazova, Srbija
TELEFON/FAKS:
+381 22 36 63 00
+381 22 36 63 38
Design & SEO by Studio 77Copyright © 2014 by Husqvarna Motorne Testere